Застосування мутагенного фактору за міжвидової гібридизації вишні (Cerasus vulgaris Mill.) з черешнею (Cerasus avium Moench) - Шкіндер-Барміна, А. М. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: вишня; міжвидова гібридизація; цитогенетичний метод; cherry; interspecific hybridisation; cytogenetic method; Kirsche; zytogenetische Methode