Методика оптимізації режиму повороту баштового крана - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Кадикало, Іван Олександрович; Ляшко, Анастасія Петрівна; Тужіков, С. М. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: поворот баштового крана; оптимізації режиму повороту; динамічні навантаження в конструкції крана; tower crane slewing; Turmkranschwenkung; optimisation of the turning mode; Optimierung des Wendemodus; dynamic loads in the crane structure; dynamische Belastungen in der Kranstruktur; динамічні моделі