Зниження монтажних деформацій гільз циліндрів - Сиволапов, Володимир Анатолійович (My University, 2020)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів на XX Міжнародній конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн».
Keywords: деформація гільз циліндрів; створення поршневих двигунів; розподіл деформацій гільз циліндрів; cylinder liner deformation; development of piston engines; distribution of cylinder sleeve deformations; Zylinderlaufbuchsenverformung; Entwicklung von Kolbenmotoren