Аналіз надійності трибоспряжень робочого обладнання екскаватора-навантажувача JCB 3CX - Борак, Костянтин Вікторович; Сидорчук-Шмідт, Сергій Дмитрович; Умінський, Олександр Володимирович (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: трибоспряження; tribo-conjugation; Tribo-Konjugation; сільськогосподарська техніка; Landmaschinen; agricultural machinery