Оцінка впливу обробітку ґрунту на продуктивність сої - Літвінов, Дмитро Вікторович; Олефіренко, О. В. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: соя; обробіток ґрунту; soy; Soja; Bodenbearbeitung; soil cultivation; урожайність; crop capacity; Erntekapazität