Відсутність взаємодії земельного та містобудівного кадастрів та які наслідки це несе - Турбін, Євген Євгенович (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: електронні сервіси; нормативні документи; земельні ділянки; база геоданих; electronic services; regulatory documents; land plots; geodatabase