Молодіжні ініціативи як чинник розвитку циркулярної економіки в закладах вищої освіти - Коваленко, Анастасія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників VI міжнародної науково-практичної конференції »Cучасний менеджмент: виклики та можливості» (м. Київ, 04 листопада, 2025 року)
Keywords: циркулярна економіка; ресурсокористування; екологічні ініціативи; сталий розвиток; circular economy; resource use; environmental initiatives; sustainable development