Psychological support in the course of war - Sydorenko, D. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: psychological support; Psychologische Unterstützung; психологічний супровід; війна; Krieg; war