Проектування житлової будівлі у смт Калинівка Київської області - Півнюк, Іван Валерійович (My University, 2025)
Тема дипломного проекту - "Проєктування житлової будівлі у смт. Калинівка, Київської області". Об’єкт проектування даного дипломного проекту - багатоповерхова житлова будівля, розташована у смт. Калинівка, Київської області. Необхідність створення нового житлового об’єкта зумовлена тим, що велика кількість людей в Україні не має власного житла або потребує покращення своїх житлових умов. У процесі проектування багатоповерхового житлового будинку враховуються такі аспекти: геологічні та кліматичні особливості району будівництва, архітектурно-будівельні рішення, розрахунок конструкцій, вибір оптимальних методів проведення будівельно-монтажних робіт, підбір відповідної техніки та механізмів. Окрім цього, розглядаються питання охорони праці на будівельному майданчику, організації та планування будівельного процесу, можливості вдосконалення будівельного господарства та аналіз економічної складової будівництва. Розробка дипломного проекту виконана відповідно до чинних нормативних документів і будівельних стандартів України.
Keywords: теплопостачання; зовнішні електромережі; снігове навантаження; тимчасові будівлі; heat supply; external power grids; snow load; temporary buildings