Нормотворчий процес та правозастосування - Попова, Олена Вікторівна (НУБіП України, 2022)
Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Нормотворчий процес та правозастосування». Посібник буде корисний студентам, слухачам не юридичних факультетів, аспірантам, викладачам закладів вищої освіти для всіх, хто цікавиться підвищенням правової обізнаності
Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (Протокол № 10 від 22 червня 2022 року)
Keywords: нормотворчий процес; правозастосування