Вдосконалення конструкції гусеничного рушія для тракторів підвищеної прохідності - Голотюк, Микола Віталійович; Налобіна, Олена Олександрівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: ґрунтово-кліматичні умови; гусеничні рушії; тягово-зчіпні властивості; стійкість техніки; soil and climatic conditions; crawler engines; traction and coupling properties; stability of technology