Методичні вказівки до вправ з письмового екоперекладу галузевого контексту з використанням нейромашинного перекладача DeepL - Тимофєєв, Володимир Анатолійович (НУБіП України, 2024)
Метою методичних вказівок є формування професійної здатності майбутніх перекладачів-філологів до здійснення письмового екоперекладу матеріалів галузевого спрямування з французької мови українською з використання системи машинного перекладу DeepL. Методичні вказівки укладено відповідно до програми з дисципліни «Практичний курс письмового перекладу другої іноземної мови (французької)» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 035 «Філологія».
Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету
Keywords: французька мова; переклад; DeepL; French language; translation; Französische Sprache; Übersetzung; екоперекладу галузевого контексту; eco-translation of industry context