Збирання біомаси міскантусу - Погорілий, Сергій Петрович; Присяжний, В. Г.; Шевченко, Анастасія Вікторівна (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді з XXV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (17-19 жовтня 2024 року, м. Київ) присвяченій 124-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 95-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБІП України.
Keywords: рослинна біомаса; отримання енергії; енергетична сировина; сонячна енергія; plant biomass; obtaining energy; energy raw materials; solar energy