Виклики та можливості при реалізації маркетингу взаємовідносин в контексті сучасного менеджменту - Дунін, М. Є.; Коваленко, Наталія Олександрівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників VI міжнародної науково-практичної конференції »Cучасний менеджмент: виклики та можливості» (м. Київ, 04 листопада, 2025 року)
Keywords: сучасне підприємство; нові тенденції; управлінські задачі; суб'єкти комунікації; modern enterprise; new trends; management tasks; communication subjects