Удосконалення технології виробництва реструктурованих рибних ковбас - Субота, Богдан Анатолійович (My University, 2024)
Магістерська робота містить 5 розділів, 107 сторінок, 31 таблиць, 16 рисунків, 2 технологічні схеми та 66 використаних літературних джерел. Метою магістерської роботи є розроблення технології реструктурованих рибних ковбас з палтуса білокорого, палтуса чорного та тріски. Об’єкт дослідження – технологія виготовлення ковбасних виробів з палтуса білокорого, палтуса чорного та тріски. Предмет дослідження – показники якості, безпечності рибної сировини; показники якості та безпечності готового продукту та їх зміна в процесі зберігання; економічна ефективність виробництва ковбасних виробів з палтуса білокорого, палтуса чорного та тріски. Розроблено та вдосконалено технологію виготовлення ковбасних виробів з палтуса білокорого, палтуса чорного та тріски, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готової продукції, розраховано економічну доцільність виробництва продукту.
Keywords: ковбасні вироби; палтус білокорий; палтус чорний; тріска; технологічна схема; рецептура; харчова цінність; sausage products; white-bodied halibut; black halibut; cod; technological scheme; recipe; nutritional value