Планувальна організація території парку «Родинний» у м. Буча Київської області - Кузьменко, Є. С. (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників». Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції.
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників» (12 листопада 2020 року)
Keywords: організація території парку; садово-парковий ландшафт; забезпечення цікавого дозвілля; organisation of the park territory; garden and park landscape; providing interesting leisure activities; Organisation des Parkgebiets; Garten- und Parklandschaft