Особливості перевезення сільськогосподарських тварин автомобільним транспортом - Братішко, Вячеслав Вячеславович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура».
Keywords: автомобілі; автомобільний транспорт