Варіанти конструкційного виконання дискових робочих органів - Грушецький, Сергій Миколайович; Котов, Борис Іванович; Безимянна, О. Д. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: ґрунтообробні знаряддя; Bodenbearbeitungswerkzeuge; tillage tools; ґрунтообробна техніка; диски; tillage machinery; Bodenbearbeitungsmaschinen; Scheiben; discs