Управління товарним асортиментом підприємства - Голубович, Яна; Коваленко, Наталія Олександрівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників VI міжнародної науково-практичної конференції »Cучасний менеджмент: виклики та можливості» (м. Київ, 04 листопада, 2025 року)
Keywords: бізнес-стратегії; господарська діяльність; товарний асортимент; ринкова економіка; business strategies; economic activity; product range; market economy