Проектні пропозиції щодо ландшафтної організації дитячого садка в м. Андрушівка Житомирської обл - Лєвіна, Дарина Олександрівна (My University, 2025)
Бакалаврська кваліфікаційна робота викладена на 61 сторінках машинописного тексту і містить вступ, чотири розділи, висновки та пропозиції, 32 рисунки, 14 таблиць, перелік використаних джерел із 33 найменувань. У першому розділі розглянуто теоретичні основи ландшафтної організації територій дитячих садків, зокрема – нормативні вимоги, сучасні підходи до проектування дитячих майданчиків і принципи озеленення. У другому розділі наведено аналіз природно-кліматичних умов, економічного розвитку та наявних зелених насаджень міста Андрушівка, де розташований об’єкт дослідження. У третьому розділі охарактеризовано стан досліджуваної території: історичні дані, існуюче планування, благоустрій (доріжки, МАФи, освітлення), зелені насадження. У четвертому розділі запропоновано варіант ландшафтної організації території: функціональне зонування, проектні елементи благоустрою та озеленення відповідно до потреб дошкільного закладу. Для виконання поставлених завдань виконані передпроєктні роботи: маршрутним методом проведена інвентаризація дослідної території, визначено представлені типи посадок зелених насаджень, визначено функціональне зонування території. Розроблено проектні пропозиції щодо покращення рівня благоустрою та ландшафтної організації території дослідного дитячого садка.
Keywords: дитячий дошкільний заклад; елементи благоустрою; фунціональне зонування; пропозиції; preschool; elements of improvement; functional zoning; offers