Цифрова культурна спадщина як пріоритет сучасної європейської політики міжкультурного співробітництва - Кучмій, Олена (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: культурна спадщина; міжкультурне співробітництво; процеси глобалізації; культурний інтелект; cultural heritage; intercultural cooperation; globalization processes; cultural intelligence