Перспективи застосування штучного інтелекту в будівельній галузі - Обіход, С. П.; Яковенко, Ігор Анатолійович (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: використання штучного інтелекту; управління обєктами будівництва; цифрова індустрія; use of artificial intelligence; construction site management; digital industry