Науково-інформаційний супровід професійної підготовки фахівців в кризових умовах - (:unkn) unknown (Редакційно-видавничий відділ НУБіП України, 2025)
Збірник репрезентує авторські матеріали, представлені в рамках проведення ІІ науково-практичного семінару з міжнародною участю «Науково-інформаційний супровід професійної підготовки фахівців в кризових умовах», які органічно розкривають різні аспекти окресленої проблематики. Матеріали стануть у нагоді науковим, науково-педагогічним, педагогічним, медичним працівникам, фахівцям в галузі фізичної культури і спорту, здобувачам усіх рівнів вищої освіти, учителям-практикам і керівникам закладів освіти.
Scientific and informational support of professional training of specialists in crisis conditions
Keywords: професійна освіта; фізична культура; спорт; фізичний розвиток; психологічний розвиток; соціальна інтеграція; криза; vocational education; physical culture; sports; physical development; psychological development; social integration; crisis