Санітарний стан ясеневих насаджень Голосіївського району м. Києва в осередках інвазії ясеневої смарагдової златки (Agrilus planipennis) fairmaire - Чемерис, А. Г.; Пузріна, Наталія Василівна; Мазурчук, Ганна Олексіївна (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України « Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та Європейської інтеграції України» (5-6 червня 2025 року)
Keywords: феромонний моніторинг у лісах; санітарні заходи; феромонні пастки; етапи проведення досліджень; pheromone monitoring in forests; sanitary measures; pheromone traps; stages of research