Застосування моделі мережевого управління в просторовому плануванні територій України - Бойко, Олексій; Максимова, Юлія (НУБіП України, 2025)
В публікації розглянуто застосування моделі мережевого управління для вирішення задач публічного управління в сфері просторового планування України на прикладі ініціативи "Відкриті інструменти просторового планування для України". Визначено ключові характеристики моделі управління, що сприяли реазілації мети ініціативи, окреслено можливі шляхи інституціоналізації розглянутої моделі для її подальшого застосування в інших сферах публічного управління на місцевому рівні
Keywords: просторове планування; публічне управління; опенсорс; spatial planning; public administration; open source; Network Governance