Деякі напрями практичного використання і розвитку логістики - Неруш, Ю. М.; Докуніхін, Вадим Зіновійович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: логістика; дерегулювання економіки; аналіз новацій; logistics; economic deregulation; innovation analysis; Logistik; Innovationsanalyse