Метод лінійного прогнозування параметрів діагностування зернозбиральних комбайнів - Грубрін, О. М. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Keywords: метод лінійного прогнозування; діагностування зернозбиральних комбайнів; linear forecasting method; lineare Vorhersagemethode; diagnostics of combine harvesters; Diagnostik von Mähdreschern; прогнозування параметрів діагностування; prediction of diagnostic parameters; Vorhersage der diagnostischen Parameter