Сучасні методи діагностування циліндро-поршневої групи дизельних двигунів сільськогосподарських - Надточій, Олександр Васильович; Ярових, Я. Р. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: оцінка зношення ЦПГ; дизельні двигуни; методи діагностування; CPH deterioration assessment; diesel engines; diagnostic methods; Dieselmotoren; Diagnosemethoden