Гідравлічний привод складання секцій широкозахватного культиватора з послідовним спрацюванням гідроциліндрів - Іванов, М. І.; Шаргородський, С. А.; Руткевич, Володимир Степанович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: сільськогосподарська техніка; гідромеханічний привод; широкозахватний культиватор; сільськогосподарська техніка; hydromechanical drive; wide-cut cultivator; landwirtschaftliche Maschinen; hydromechanischer Antrieb