Вплив форми абразивних частинок на механізм зношування поверхні гальмівних колодок - Котков, В. І.; Голуб, В. В. (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: механізм зношування; форми абразивних частинок; зношування гальмівних колодок; wear mechanism; abrasive particle shapes; wear of the brake pads; Verschleißmechanismus; Formen von Schleifkörpern