Розробка технологічного процесу та оснащення для ремонту автотракторного електрообладнання - Соменко, Катерина Юріївна (НУБіП України, 2025)
Кваліфікаційна бакалаврська робота на тему: «Розробка технологічного процесу та оснащення для ремонту автотракторного електрообладнання» складається з 86 сторінок пояснювальної записки, 10 аркушів ілюстративної частини, 21 джерела літератури і додатків. Мета роботи: провести аналіз ремонтної бази господарства та розробити проект технічної реконструкції центральної ремонтної майстерні з розробкою технологічного процесу ремонту генераторів та удосконаленням дільниці ремонту електрообладнання. Об’єктом роботи є розробка заходів технічного переоснащення центральної ремонтної майстерні з обґрунтуванням і вдосконаленням технології ремонту сільськогосподарської техніки. Предметом бакалаврської роботи є сільськогосподарські машини і їх робочі органи та зокрема генератори. Робота містить такі основні розділи: аналіз використання машинно-тракторного парку; технологічну частину проектування; розрахунок обсягів робіт; розподіл їх між ремонтними підприємствами; визначення кількості технологічного обладнання, виробничих і допоміжних робітників. Обґрунтовано техніко-економічну доцільність розробки проекту з реконструкції центральної ремонтної майстерні для ремонту сільськогосподарських машин. Розглянуто заходи з охорони праці та розраховано техніко-економічні показники доцільності реконструкції майстерні
Keywords: ремонт; сільськогосподарські машини; технологія ремонту; електрообладнання; генератор; техніко-економічні показники; repair; agricultural machinery; repair technology; electrical equipment; generator; technical and economic indicators