Вплив мінеральних добрив на якість зерна і насіння пшениці твердої ярої - Антал, Тетяна Володимирівна; Праведний, Владислав Геннадійович; Демченко, Н. О. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: якість зерна; пшениця яра; мінеральні добрива; grain quality; spring wheat; mineral fertilisers; Sommerweizen; Mineraldünger