Роль дорожніх знаків і розмітки у забезпеченні безпеки дорожнього руху - Шатківська, Юлія Володимирівна; Колосок, Ігор Олександрович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура».
Keywords: дорожне господарство; дорожній рух