Схема підтримання працездатності сільськогосподарських машин під час їх експлуатації - Роговський, Іван Леонідович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Keywords: працездатність сільськогосподарських машин; схема підтримання працездатності сільськогосподарських машин; технологічний процес сільськогосподарських машин; performance of agricultural machinery; scheme for maintaining the performance of agricultural machinery; Regelung zur Erhaltung der Leistungsfähigkeit von Landmaschinen; technological process of agricultural machinery; technologischer Prozess der Landmaschinen