Міжнародні тенденції розвитку ринку органічної продукції та перспективи для України - Милованов, Є. В. (НУБіП України, 2018)
Розглянуто основні тенденції розвитку світового ринку органічних продуктів і визначено їх особливості у розрізі країн та регіонів. Визначено основні виклики й проблеми, які стримують розвиток глобального ринку органічної продукції. Обґрунтовано основні перспективи та напрями вдосконалення вітчизняного органічного сектора.
Keywords: ринок органічної продукції; органічні виробники; попит і пропозиція; органік; споживання органічної продукції; органічний сектор