Вдосконалення елементів технології вирощування кукурудзи цукрової в умовах Правобережного Лісостепу України - Якимчук, К. В.; Овчарук, Василь Іванович; Овчарук, Олег Васильович (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: овочівництво; Gemüseanbau; vegetable growing; кукурудза; corn; Mais; добрива; Düngemittel; fertilizers