Застосування «зелених» технологій в логістичній діяльності - Загурський, Олег Миколайович (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: логістична діяльність; процес транспортування; застосування технологій в логістичній діяльності; logistics activities; logistische Aktivitäten; transport process; Transportvorgang; application of technology in logistics activities; Einsatz von Technologie in der Logistik