Обгурнтуванння математичної моделі залежності тягового опору стрільчастих культиваторних лап відшвидкості руху - Лавріненко, Олександр Тимофійович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: економія енергоресурсів; тяговий опір; сільськогосподарські машини; energy conservation; Energieeinsparung; Rollwiderstand; drag resistance; agricultural machinery