Підбирач валків льону олійного - Бодак, М. В.; Дідух, Володимир Федорович (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: сільськогосподарські машини; льон олійний; виробництво целюлози; підбирач валків льону; agricultural machines; flax oil; pulp production; flax bale picker