Вдосконалення маркетингової збутової політики - Бевз, Ігор Ігорович (My University, 2024)
Магістерська кваліфікаційна робота на тему «Вдосконалення маркетингової збутової політики» викладена на 82 сторінках друкованого тексту, містить 15 таблиць та 22 рисунки. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків і додатків. Для написання магістерської роботи було використано 51 літературне джерело. Метою магістерської кваліфікаційної роботи є розробка стратегічних підходів до вдосконалення маркетингової збутової політики ТОВ «АГРОСЕМ» для підвищення його ефективності та конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку Об’єктом дослідження є маркетингова збутова політика ТОВ «АГРОСЕМ». Предметом дослідження є стратегічні підходи та інструменти вдосконалення маркетингової збутової політики. Методи дослідження: дослідження наукових праць та теоретичних підходів, фінансово-економічний аналіз, SWOT-аналіз, PESTLE-аналіз, метод порівняння, прогнозування, системного аналізу та моделювання. Практичне значення полягає у можливості практичного застосування розроблених заходів для вдосконалення збутової політики, що дозволить ТОВ «АГРОСЕМ» покращити свої позиції на ринку. Апробація результатів магістерської роботи: результати магістерської роботи будуть апробовані на VIII Міжнародної студентської конференціїї «Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень» (13 грудня 2024) Публікації: 1. Бевз І.І., Вишнівська Б.В. Маркетингова та логістична діяльність «Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень» Україна м. Дніпро 13.12.2024.
Keywords: маркетингова збутова політика; канали збуту; маркетингова стратегія; збут; marketing sales policy; sales channels; marketing strategy; sales