Дослідження стану здоров’я студентів-першокурсників в умовах військового стану - Діра, Надія Олександрівна; Череп’яна, В. С. (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: дослідження стану здоров’я студентів; здоров’я в умовах військового стану; Untersuchung des Gesundheitszustands der Studierenden; study of the state of health of students; health under martial law; Gesundheit unter Kriegsrecht