Моделювання та прогнозування ринку нерухомості - Кінщак, Дмитро Андрійович (My University, 2024)
Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття наукового ступеня магістра за спеціальністю 051 «Економіка», освітньою професійною програмою «Економічна кібернетика» – Національний університет біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України, 2024. У роботі розглянуто сучасний стан та прогнозування ринку нерухомості України. Основний акцент зроблено на методах аналізу, моделюванні та прогнозуванні. Результати дослідження включають моделі оцінки та прогнозування ключових показників ринку нерухомості.
Keywords: ринок нерухомості; прогнозування; real estate market; modeling; prognostication