Вплив мінеральних добрив на формування та роботу фотосинтетичного апарату ярої пшениці - Полюхович, М. А.; Кудрявицька, Аліна Миколаївна (My University, 2023)
В статті представлені тези доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Екологія – філософія існування людства», що проходила 19-20 квітня 2023 р. на базі кафедри екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Національного університету біоресурсів та природокористування України. Мета конференції - підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед студентів, аспірантів, молодих вчених вищих аграрних навчальних закладів України та країн Європи, представлення, обговорення та використання результатів досліджень.
Keywords: мінеральні добрива; фотосинтетичний апарат; яра пшениця; mineral fertilizers; photosynthetic apparatus; spring wheat; mineralische Düngemittel; Photosynthetischer Apparat; Frühlingsweizen