Ефективність досходових гербіцидів на посівах кукурудзи в умовах Рівненської області - Субота, Т. І.; Косолап, Микола Павлович (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: кукурудза; гербіциди; бур’яни; Unkraut; weeds; herbicides; Herbizide; Mais; corn