Manganese accumulation in the leaf biomass of robinia pseudoacacia l. plantations within the green infrastructure of Dnipro city - Sytnyk, S. F.; Holoborodko, K. K.; Lovynska, V. N. (НУБіП Украни, 2025)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України «Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та європейської інтеграції України» (5 – 6 червня 2025 року) м. Київ.
Keywords: інфраструктура міста; infrastructure of; city; Dnipro city; зелена інфраструктура; місто; green infrastructure