Інноваційна діяльність підприємства - Туряниця, Ю. Ю.; Пронтекер, В. Є. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; фінансування інновацій; збут продукції; innovative activity of the enterprise; innovation financing; product sales; innovative Tätigkeit des Unternehmens; Produktvertrieb