Global trends in the formation of a multipolar system of international relations - Kachmarchyk, Svitlana (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: international system; bipolar structure of international relations; the primary center; the financial and economic sector; міжнародна система; біполярна структура міжнародних відносин; первинний центр; фінансово-економічний сектор