Підвищення ефективності функціонування системи сервісного обслуговування автотранспортної і сільськогосподарської техніки на основі дилерських центрів - Тертиця, О. М.; Байцан, В. Г.; Аулін, Віктор Васильович; Гриньків, Андрій Вікторович; Кузик, О. В. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з XII Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: розвиток технічного сервісу; працездатність машин; вдосконалити ефективність системи; робота дилерських підприємств; development of technical service; machine performance; improve system efficiency; work of dealerships