Фізико-хімічна характеристика сиру фета з козиного непастеризованого молока в процесі дозрівання - Давидович, Віктор Андрійович; Шевченко, Лариса Василівна (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді приурочена 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: тенденція здорового харчування; натуральні продукти; непастеризоване молоко; healthy eating trend; natural products; unpasteurized milk