Розроблення елементів системи поводження з відходами на прикладі діючого підприємства - Солонський, Олександр Сергійович (My University, 2024)
Дана робота складається із трьох розділів, висновку, додатків, списку використаних джерел. Виконана в обсязі 59 сторінок формату А4, містить 2 рисунка, 2 таблиці. При написанні даної роботи було використано 39 джерел інформації. Тема роботи: «Розроблення елементів системи поводження з відходами на прикладі діючого підприємства. У першому розділі проведено аналіз системи екологічного менеджменту як основа забезпечення стійкого розвитку підприємства, впровадження системи екологічного менеджменту на промисловому підприємстві та управління екологічними аспектами як інструмент системи екологічного менеджменту. У другому розділі проведена діагностика діяльності продовольчої компанії ТОВ «Екопродукт» та обґрунтовано об’єкт, предмет та завдання, методика дослідження. У третьому розділі приділялася увага власним дослідженням, які стосуються визначення контексту ТОВ «Екопродукт», SWOT аналіз як інструмент визначення контексту організації, визначення потреб та очікувань зацікавлених сторін, встановлення сфери застосування системи екологічного менеджменту, розроблення екологічної політики ТОВ «Екопродукт», поводження з відходами як екологічний аспект діяльності підприємства та економічна доцільність впровадження системи екологічного менеджменту.
Keywords: екологічний менеджмент; управління; відходи; екологічний ризик; environmental management; management; waste; environmental risk